Over de auteur

[dropcap style=”square” color=”#f7941e”]T[/dropcap][leading]okel de Vries gaat op 61-jarige leeftijd vervroegd met pensioen, kort nadat haar man gestopt is met werken. Er volgt een heerlijke reis met de camper door Frankrijk en Spanje. De vage klachten, waar haar partner tijdens de reis af en toe last van heeft, blijken het voorteken te zijn van ongeneeslijke kanker.[/leading] Negen maanden later overlijdt hij. Het samen onbekommerd genieten van de vrijheid van het pensioen heeft precies tien weken geduurd.
In de eerste periode van rouw gaat zij op zoek naar informatie over rouwverwerking. Ze ontdekt dat het samenvallen van rouw en pensionering karakteristieke gevolgen met zich meebrengt. En daarover kan zij geen informatie vinden. Dat brengt haar er toe om zelf een boek te schrijven en met deze website te starten.

[separator type=”top” style=”narrow” icon=”angle-down”][/separator]

[column_half][feature style=’horizontal’ title=”Bestellen” icon=”shopping-cart” color=”#0077bf”]Hier kun je het boek eenvoudig bestellen.
Naar bestellen[/feature][/column_half]

[column_half_last][feature style=’horizontal’ title=”Recensies” icon=”comment” color=”#0077bf”]Lees hier wat anderen van het boek vinden.
Naar recensies[/feature][/column_half_last]

Blog categorieën
© Je hoort het zo vaak 2019.